تحولات منطقه

جلسه مجمع ادیان هامبورگ با حضور نمایندگان مسیحیان کاتولیک و پروتستان، نماینده یهودیان، بودائیان، هندوها و نمایندگان شورای مسلمانان و امام مرکز اسلامی هامبورگ در مرکز بودیست‌ها برگزار شد.

دیدار اعضای مراکز شیعه IGS با رییس جمهور آلمان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار فرهنگی قدس آنلاین، آیت الله دکتر رمضانی با اشاره به فعالیت‌های اتحادیه امامان و مراکز شیعه آلمان IGS گفت: ۲۷۰۰ مسجد و مرکز اسلامی در آلمان وجود دارد که حدود ۲۴۰ مرکز مربوط به شیعیان است.

مدیر مرکز اسلامی هامبورگ با بیان اینکه  اکثر آنها عضو اتحادیه امامان و مراکز شیعه آلمانIGS هستند، افزود: اخیرا حکومت فدرال آلمان قراردادی به منظور مقابله با افراطی گری با اتحادیه امامان و مراکز شیعه آلمان  IGS  منعقد کرده و به همین منظور دیداری هم با رئیس جمهور داشته‌اند که بیانگر اعتماد حکومت آلمان و فعالیت‌های خوب این اتحادیه در زمینه‌های دیالوگ است.

وی با اشاره به ضیافت شام مسلمانان و غیر مسلمانان در عید فطر اظهار کرد: در این ضیافت شخصیت‌های سیاسی احزاب آلمان و پناهندگان نیز حضور داشتند.

رئیس اتحادیه اروپایی علما و تئولوگ‌های شیعه نگاه دینی به مسائل را یکی از ویژگی‌های مجمع ادیان هامبورگ دانسته و افزود: یکی از وظایف مهم این مجمع بررسی و پرداختن به موضوعات مشترک بین ادیان است، زیرا طبق آموزه های دینی همه پیروان ادیان نسبت به یکدیگر برادر دینی هستند. وی افزود: اگر این نگاه در جامعه بشری توسعه پیدا کند بسیاری از مشکلات بشری حل خواهد شد و آن این است که باید نگاه انسانی و رفتاری بر اساس جایگاه انسانی در جامعه بشری توسعه پیدا کند.    

  مجمع ادیان هامبورگ متشکل از نمایندگان ادیان ابراهیمی و غیر ابراهیمی، حدود ۱۸ سال است که در هامبورگ تأسیس شده و به شکل رسمی فعالیت می کند. این مجمع تا کنون در زمینه دیالوگ بین ادیان، تهیه کتب دروس دینی و تاسیس آکادمی ادیان جهانی و زندگی مسالمت آمیز پیروان ادیان مختلف در منطقه شمال آلمان نقش مهمی را ایفا کرده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.